Bands 2019

BANDS 2019

 

 


Dizzy Mizz Lizzy er blandt de seks bands til 2019-udgaven af Musik i Gryden. Det legendariske danske rockband brød igennem første gang i 1988, og i 2015 begyndte de igen at spille koncerter sammen. I 2018 begejstrede de blandt andet publikum på Northside og var på Grønland, og i 2019 kommer de i Gryden for første gang.
The Minds of 99 er et af de mest fremtrædende og anmelderroste danske rockbands lige nu. På bare fire år har de udgivet 3 albums, vundet de mest prestigefyldte musikpriser, spillet på Orange scene 2 gange samt spillet på samtlige af de største danske festivaler. Og i 2019 er det så blandt andet scenen i Gryden de indtager. 
Debutant i Gryden er også Jacob Dinesen. De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge og er herefter blevet et meget efterspurgt koncertnavn.
Det populære band Sko/Torp fejrer 30 års jubilæum ved at se frem til den kommende turne, som byder på masser af nyt og naturligvis også det bedste af det gamle. Sko/Torp er et populært og elsket turneband, som har optrådt på alverdens scener. Det er første gang Sko/Torp optræder i Gryden.Poul Krebs samler igen i 2019 sit stærke livehold for at gæste festivaler og open airs over det ganske land. Det bliver selvfølgelig med et repertoire, der både rummer de store klassikere og de største hits. Poul Krebs var senest i Musik i Gryden i 2016.Det bliver populære Karl William, der afløser Hugo Helmig til årets Musik i Gryden på Grindsted Stadion lørdag den 3. august.
Koncertudvalget bag Musik i Gryden måtte starte forfra, da Hugo Helmig måtte melde afbud til koncerten i starten af maj måned. Jagten på en kompetent afløser på det tidspunkt var ikke nem, men nu er navnet i hus, og meget passende er det seneste hit fra det nye navn på scenen i Grindsted netop ”forfra”.  

Musik i Gryden arrangeres af Grindsted gymnastik og idrætsforening.

 

 

Hovedsponsor:                            Øvrige sponsorer:

Kontakt Musik i Gryden

 

Skriv til os på:

 

info@musikigryden.dk