Om Gryden

OM MUSIK I GRYDEN

 

Musik i Gryden er en éndagskoncert, som hvert år finder sted på Grindsted Stadion den første lørdag i august. Første gang, der blev tændt op under gryden var i 2004, og lige siden har 4000 - 4500 publikummer kunnet lægge ører til nogle af de største og mest kendte navne på den danske musikscene.

 

Musik i Gryden er indbegrebet af hygge og er én stor havefest. Når du fra hovedindgangen kommer op over volden, har du et fantastisk syn ud over den smukke festplads omkranset af høje træer og et grønt græstæppe indbyder til at tage tæpper og festivalstole med, så du kan nyde en hel dag i “gryden”.

 

På pladsen er der et bredt udbud af mad som f.eks flæskestegsburgere, pizza og pølser, som kan nydes med kolde fadøl, breezers eller friskpresset appelsinjuice.

 

I pauserne, når kunstnerne skifter på scenen, skrues der op for musikken i modsatte ende af festpladsen. Her kan du vælge at gå i Hawaii-baren,  hvor “de unge” skaber hoppestemning til tidens rytmer, eller du kan gå i Poppen og skråle med på “Den knaldrøde gummibåd”, - alt sammen til professionel DJ.

 

Toiletforholdene er i top, og betalingstoiletterne kan ligefrem betegnes som luksuriøse.